RM2.50 je?

RM2.50 je? Huk3, sempatke nak kumpul untuk cash out kan bulan ni?. Xperlah, sikit-sikit lama-lama jadi bukit. RM2.50 ni lepas la nak beli nasi lemak untuk breakfast.  P.s :37 Teknik Luar Biasa Hapuskan Masalah Kekeringan Idea . P.s.s : Terlupa, dah cash outkan earning sebelum raya...

Trafik Mencanak Penangan Jalan-Jalan Cari Makan

Kuat sungguh Penangan Rancangan Jalan-Jalan Cari Makan TV3. Around pukul 2 petang semalam, saja gatal-gatal tangan tengok Histats, statistik blog. Di hari weekend, terkejut : 93 Orang Online? Apa yang diorang cari Owhh, ramai yang mencari Mee Tarik Sungai Besi rupanya Entri yang ditulis dari Penulis...

Blog – Perlukah Ada Perancangan?

Assalamualaikum dan salam perkenalan, apabila kita bercerita dengan blog, ramai yang mula menulis blog disebabkan minat untuk menulis, minat untuk menjana pendapatan tambahan dan pelbagai lagi sebab dan dengan pelbagai sebab inilah yang membuatkan kita akan terus menulis dan mengemaskini artikel demi artikel setiap hari...