Kos Servis Kereta Myvi

Nak pulang ke kampung beraya, jangan lupa servis kereta. Keselamatan dan kualiti kereta perlu dijaga dari masa ke semasa kan? . Yey, tak sabar nak pulang ke kampung minggu ini. Sudah selamat buat major servis kereta myvi di pusat servis myvi. Orang kata buat kat...

Majlis Rumah Terbuka Aidilfitri Perodua 2012

Semalam, sempatlah hadiri Majlis Majlis Rumah Terbuka Aidilfitri Perodua 2012 di The Royale Chulan Hotel, Bukit Bintang. Jemputan diterima dek kerna entri ini –> Myvi – Besar Jasanya kepada Kami.  Cantik juga kad jemputannya Disambut oleh Big Boss Perodua. Fuhh, rasa macam VIP pun ada. Bukan...

Perodua Aidilfitri Open House 2012‏

Kusangkakan panggilan hangit. Rupanya panggilan daripada Perodua menjemput ke Perodua Aidilifitri Open House 2012 dek kerna My Myvi story ini. Tahniah buat Perodua, menghargai pengguna mereka mengadakan event sebegini. Namun, kalau dapat jemput pasangan tentu lebih best kan? Dapat bawak anak-anak dan diberi duit raya...

Perodua TweckBot Terjahi Sekolah Isteri

Finally, dengan hanya satu tweet weekend lepas ke twitter @MYPerodua  , semalam seperti dijanjikan ianya tiba ke destinasi seterusnya iaitu Wangsa Maju. Selepas berbalas sms dari wakil perodua itu, pihak Perodua Tweckbot datang menerjah sekolah isteri di Setiawangsa untuk Car check percuma : Cantik juga...