Respekla Sama Lu Jiran

 Semalam Jiran Eyriqazz kahwin. Berbangsa Cina. Dah lama membujang duduk sorang-sorang. Tak sangka pula tetiba kahwin. Tak jemput jiran sendiri pulak tu. Hik3, just kidding. Orangnya memang kaya, ada kereta Mercedes, kerja pun bestt… Yang membuatkan eyriqazz respek sama dia adalah time dia buat...

Selamat Sudah Diijabkabulkan

Berdebar-debar Alhamdulillah, dengan sekali lafaz, semuanya berjalan lancar. Akad nikah berjalan dengan lancar. Sangat sibuk skang ni, more update coming soon bila dah kurang skit kesibukan. Doa-doakan perkahwinan ini dirahmati dan diberkati ke akhir hayat. Amin.

Kahwin oh Kahwin

Hai susahnya dalam hati Nak kahwin duit tak cukup lagi RM20 ribu sudah pasti Rasanya ingin buat pinjaman peribadi Namun syarat tak cukup lagi Masih belum disahkan jawatan sehingga kini Si dia ternanti-nanti Mak dan ayah tak sabar menanti Menantu untuk si puteri Puteri tunggal...