Kos Servis Kereta Myvi

Nak pulang ke kampung beraya, jangan lupa servis kereta. Keselamatan dan kualiti kereta perlu dijaga dari masa ke semasa kan? . Yey, tak sabar nak pulang ke kampung minggu ini. Sudah selamat buat major servis kereta myvi di pusat servis myvi. Orang kata buat kat...

Pengalaman Balik Kampung Beraya 2012

Hari Jumaat (2 hari sebelum raya), lepas je balik kerja, mandi-mandi, siap-siap, dalam pukul 7 malam terus bergerak untuk pulang ke kampung dari KL-Kelantan. Berbuka puasa di dalam kereta, tapau di Mcd. Jalan agak jem dari Gombak-Bentong. Di salah sebuah Stesen Minyak Petronas. On the...

Sewa Lori Balik Kampung

Adik Ipar : Akak nak sewa lori ke balik kampung? Curious, eyriqazz pun singgahla bilik wifey kemaskan barang-barang pulang ke kampung : Aduyai, ni belum masuk Laptop Papa n IPAD Alisya lagi ni…Belum masuk Biskut dan Kuih Raya juga Huhuhu, I Need a Bigger Car...

Balik Kampung : Kenapa Jalan Jem?

Punyalah jem pagi tadi masa pulang dari KL ke Terengganu especially dari Tol Gombak ke Tol Bentong. Bumper to Bumper. Sangkakan coz memang ramai giler yang pulang ke kampung harini. Yup, yang tu betul juga. Tapi main reason jem tadi adalah : Lori Minyak Shell...