MAITREYA’S SPECIAL MESSAGE

One of the practical ways to succeed and never have any depressing thoughts is to define your goals. Yes, daydreams can be made into realities but you must envision your potential, limits and scope. Do not make unrealistic goals. You can add some colors of...

FLAT STUDIO ROOM

Akhirnya,kitorang membuat keputusan.Eyriqaz dan Syed memilih flat studio room for next academic year.ble masuk 25/9/2004 katanya.Okler,serba lengkap,en-suite,dapur,dan tv sebagai tambahan.Bayarannya nya pun cukup mahal,£89.6 seminggu.Mentang2ler JPA yg bayar,alang2 di tahun akhir pilihler yg paling best.Betoi tak syed?Lagipun salah satu sebab kitorang bertukar arah coz standard...

AGM LANCASTER UNIVERSITY MALAYSIAN STUDENT SOCIETY 2003

Harinih,opps,semalam AGM Lancaster Malaysian Student Society.Bolehler tahan,seperti diduga,kak idlan menyandang jawatan presiden,tanpa diduga Sarai menjadi setiausaha,dan artis terkenal lancaster,helmi rozaimi menjadi bendahari.AGM kalinih cuma melantik tiga jawatan penting nih,jawatan lain akan dilantik apabila kehadiran pelajar-pelajar baru pada bulan oktober nanti.Aku yakin diorang akan dapat menjalankan...

TRIP TO BLACKPOOL 2

Kisah trip ke Blackpool di sambung kembali.setelah penat mencuba perkara yg membosankan tiba masanya utk time yg agak mencabar.apa lagi,antara benda yg paling aku takut nak naik iaitu ICE BLAST menjadi pilihan seterusnya.yiehaa,permainan naik turun yg begitu laju cukup utk membuatkan ku seram sejuk menaikinya.pengalaman...

TRIP TO BLACKPOOL 1

Semalam hari yg begitu menyeronokkan.Trip ke Blackpool berjalan dgn lancar.Bertolak dari University pukul 930 pagi,lepas tuh naik train ke preston,dan terus ke Blackpool Pleasure Beach.Sampai2 jer terus tak sabar menikmati keindahan taman permainan di Blackpool.Trip turut disertai oleh Syed,Helmi,Diyana,Mas Ayu,JIden,Kak Jas,Kak Zieha,Ana,KHalid,dan tak Lupa kak...