NOTTS GAMES PART 2

Bertolak dari Lancaster University underpass pukul 430 pagi.Semalam,eyriqaz tak tido langsung.Gara-gara semangat nak bermain di Notts games.Yelah,notts games terakhir bagi eyriqaz.Memori yg memang eyriqaz tak dpt lupakan.Pahit,manis,malu,dan sebagainya.Apapun,eyriqaz gembira ngan trip nih.Lain dari yg lain. Tahun nih eyriqaz mengambil keputusan utk main bola tampar campuran...

NOTTS GAMES 2004 PART 1

2.23 Pagi…..ready to go…hehehehe..kena pi kerja kat Pizetta…Part time cuci restoran…pastu gerak terus ke nottingham.Ada Malaysian games.kalini eyriqaz main volley.mix volley.mb kalo sempat main bola jugak.Nice….ciaoz…

Derma Darah Di UK

Eyriqaz baru balik dari derma darah.Sebelum ni dah 3 kali eyriqaz derma darah,tapi itu masa kat Malaysia.So,ni pengalaman pertama eyriqaz derma darah kat UK. Semuanya berjalan lancar,macam derma darah kat Malaysia.Staff dia baik2 cuma byk soklan yg dia tanya.Yeler,nak pastikan darah yg diambil betul2 selamat...

Volleyball n Netball

Penat!!Tiga dalam satu.Lepas berenang,eyriqaz bermain bola tampar.Pastu join bebudak pompuan main bola jaring.Penatnya.Bila dah penat camni,perut mulaler berkeroncong.Nak masak apa yer?Maggi pun jadiler.Opps,tak boleh.Misi nak mengurangkan berat badan mesti diteruskan.Hehehe,eyriqaz dah berjaya mengurangkan berat badan dari 75kg ke 70kg selepas cuti musim panas tahun ini.Eyriqaz...

Little Boy N IceCream

In the days when an ice cream sundae cost much less, a 10-year old boy entered a hotel coffee shop and sat at a table. A waitress put a glass of water in front of him.”How much is an ice cream sundae?” he asked. “Fifty...