Penangan Tabung Bunian 2018

Penangan Tabung Bunian 2018 – Tabung Bunian Anak-Anak

Alhamdulillah, tabung bunian untuk anak-anak semakin menampakkan hasil. Latest update setakat September 2017 (belum sempat updatekan latest), tabungan anak-anak berusia 9 tahun, 6 tahun dan 4 tahun.

Tips tabung bunian –

✅ Duit masuk secara konsisten setiap bulan. Macam kes kami dalam RM100 sebulan,
✅ Duit raya semua dimasukkan ke tabung bunian. Duit raya tahun ni pun Insha Allah kami tak usik , 100% akan dimasukkan ke tabung bunian anak-anak
✅ Time dapat bonus some portion dimasukkan ke tabung bunian anak-anak

✅ Masuk boleh keluar tak boleh unless untuk kembangkan aset ie beli hartanah or achieve objektif tertentu ie tabung pelajaran melanjutkan pelajaran ke Universiti

✅ Susahkan part pengeluaran ie untuk anak-anak buku mak mertua pegang dan buku tidak dilinkkan dan inform mak mertua tidak boleh buat pengeluaran until achieve objektif.

Hasilnya, Alhamdulillah, tabung bunian untuk masa depan anak-anak.

Informasi Tabung Bunian –

1) http://www.eyriqazz.com/2011/05/tips-menabung-tabung-bunian.html

2) http://jmr23.com/2017/01/tips-menabung-dengan-tabung-bunian/

3) http://sakinahfatin.blogspot.com/2012/10/tabung-bunian-apa-tu-tabung-bunian.html?m=1

Punyai masalah untuk menyimpan dan perlukan guidance? Pm je saya inshaAllah sya boleh guidekan.

SHARE jika bermanfaat

#konsisten
#fokus
#iycsbapprentice
#teamlonerenger
#PowerKewanganPowerPelaburan

~ImanGto~
Apprentice IYCSB & Financial Consultant
wasap.my/60139263127

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

1 thought on “Penangan Tabung Bunian 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.