Pengalaman Bekam Darah di Pusat Bekam An-Nusrah, Wangsa Maju

Beberapa minggu lepas pergi buat bekam darah di Pusat Bekam An-Nusrah, Wangsa Maju. First time singgah di sini. Terus ambil yang 22 cup. Harga lebih kurang dalam RM100+.


Proses bekam bermula. Sakit ke? Takde la, rasa macam kena gigit semut je or dicucuk jarum kecil sekejap. Sekejap je.

Bekam di kepala. Fuhh, lepas buat ringan skit rasa badan.

Darah kotor + toksin dibuang. Lega badan. Lenguh-lenguh pun rasa berkurang.

Tak sebanyak masa buat first time dulu beberapa tahun lepas. Personally, memang disyorkan buat bekam dalam 3-6 bulan sekali.

Overall experience, puas hati. Rasa cam tak puas nak minta buat cup seterusnya. Hehehe, In Shaa Allah akan saya singgahi lagi. Bekam ni memang bagus untuk kesihatan.

P.s : Pernah buat bekam? Kongsi-kongsikan pengalaman korang.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

12 thoughts on “Pengalaman Bekam Darah di Pusat Bekam An-Nusrah, Wangsa Maju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.