Lepas Gian Main Bola Sepak

Last main bola tak silap 10 tahun lepas, tahun 2007. Time mula masuk ofis, wakil rumah sukan di pejabat. Time tu kena belasah dengan team polis bantuan pejabat, 3-0 kot kalau tak silap. Pancit gila, tapi puas hati.

Last few days, kawan ajak main bola padang ngan geng-geng dorang. 10 tahun tak main bola padang. Join je la. Lawan team yang stamina boleh tahan. Berdesut lari. Main dalam 10-20 minit dan tercungak-cungak saya kejar polis. Penat, tapi best dapat lepas gian main bola padang. Sebelum games ni 2-3 hari sebelum tu sempat main ngan department lain. 2 games dalam seminggu selepas 10 tahun tak jejakkan kaki main bola padang.

Lawan department tu, team kami menang 3-2. Yang ni team kami kalah, 2-4. Not bad la kan?

Skangni memang susah kalau nak main bola padang. Futsal banyak la. Salah satu sebab tak banyak padang bola available kalau nak main pun. Nak cukupkan team 9 or 11 satu team pun bukannya mudah.

P.s : Last bila korang main bola sepak?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

11 thoughts on “Lepas Gian Main Bola Sepak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.