Rezeki Jangan Ditolak – Promosi Istimewa Untuk Semua

Percutian sesuatu yang dinanti-nantikan seisi keluarga, merehatkan fikiran dan merapatkan hubungan seisi keluarga. Setiap beberapa bulan, menjadi suatu kemestian untuk kami bercuti. Cuti-Cuti Malaysia pun jadi.

Hotel Mutiara Johor Bahru 38

Anak-anak antara yang paling seronok bila bercuti. Enjoy dan dapat keluar dari rumah, mandi swimming pool, melawat tempat menarik, menikmati makanan best dan pelbagai lagi. Setiap kali cakap kat anak-anak hendak bercuti, bukan main seronok lagi mereka.

Hotel Mutiara Johor Bahru 33

Salah satu yang dititikberatkan sebelum bercuti adalah harga hotel. Yerlah, isteri seorang guru, harga hotel time cuti sekolah memang lebih mahal dari hari-hari biasa jadi promosi dan deal menarik sentiasa dinanti-nanti. Jimat belanja hotel, dapat bercuti dengan harga yang lebih berpatutan dan hati semakin girang.

saleduck-hotell

Promosi Hotel dan Tempat Kediaman dari Saleduck  menawarkan pelbagai promosi hotel yang menarik dengan diskaun yang pelbagai i.e. 5 sehingga 20% dari pelbagai tawaran menarik i.e. hotels.com, agoda dan pelbagai lagi. Harga yang berpatutan sudah pasti menjadi pilihan bagi kami. Kos dapat dijimatkan, percutian lebih menggembirakan.

Review Homestay Regalia Studio 26

Hotel yang ada swimming pool antara kriteria wajib kami. Anak-anak bila bercuti tidak sah kalau tidak terjah di swimming pool.

saleduck-travel

Selain deal hotel yang menarik, Deal Travel dan Vacation turut menarik . Sebagai contoh Deal dari Uber boleh digunakan bila mana hendak pergi jalan-jalan sekitar Kuala Lumpur i.e. KLCC . Dapat elakkan trafik light dan sekali sekali dapat rehatkan diri dari memandu. Yerla, bila badan dah penat, kadang-kadang malas nak memandu. Dapat elakkan risiko mengantuk ketika memandu dan hati lebih tenang apabila berada di traffic jem.

Selain itu ada juga promosi tiket bas, tiket kapalterbang dengan diskaun menarik daripada Expedia, CatchThatBus, Qatar Airways dan pelbagai lagi. Yeah, boleh merancang untuk cuti-cuti luar Malaysia pula ni. Sudah lama tidak keluar Malaysia dan cuti-cuti oversea. Hehehe, no harm dreaming  right?

For me, dalam Malaysia or luar Malaysia, dapat luangkan masa bersama keluarga dan bercuti bersama keluarga sudah cukup menggembirakan hati. Ditambah dengan harga promosi yang menarik, sudah pasti ianya dapat menjadikan percutian tersebut lebih menggembirakan. Penjimatan tersebut dapat digunakan untuk perkara-perkara lain seperti gift, makanan or simpan untuk next percutian. The more the merrier kan?

Jadi, apa tunggu lagi? Rezeki jangan ditolak. Musuh jangan dicari. Tercari-cari deal menarik untuk bercuti dan jalan-jalan? Bolehla layari dan singgahi laman web Saleduck.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

12 thoughts on “Rezeki Jangan Ditolak – Promosi Istimewa Untuk Semua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.