Tips Sewaan Rumah dan Memancing Penyewa dari Syurga

Option 1 - Awek Student

Semasa mula start terlibat dengan pelaburan hartanah, hati tidak keruan i.e. pelbagai yang bermain di fikiran i.e. mencari penyewa yang terbaik. Banyak kali kedengaran tentang penyewa dari neraka, rumah dirosakkan, bayaran culas, dan pelbagai lagi. I.e. ketika saya ingin membuat pilihan untuk memilih bakal penyewa Awek-Awek Hot vs Balak Bujang, hati berbelah bagi. Mana satu penyewa yang lebih bagus?

form-1

Mujurla ada sifu saya @ AbangEnsem @ Penulis ebook Tips Sewaan Rumah yang banyak memberikan tunjuk ajar bagi menapis penyewa dan tips yang diajari betul-betul membantu saya dalam menapis penyewa dan mendapat penyewa yang terbaik. Antara tips yang diajarkan adalah pentingnya menapis penyewa dan berjumpa face to face dengan penyewa bagi menyaring dan menyelidiki peribadi mereka. Yes, first impression itu penting.

Fast forward, sudah almost 3 tahun saya menyewakan rumah sewa saya. Alhamdulillah, both penyewa tidak culas membayar sewa. Always on time dan tidak menyukarkan hidup saya. Especially penyewa semasa, penyewa lelaki bujang yang boleh saya katakan penyewa dari syurga. Hati senang, sewaan dibayar seperti dijanjikan.

Bagi yang ingin mendapatkan tips terbaik dalam sewaan rumah, saya rekomenkan untuk dapatkan dan baca –> Tips Sewaan Rumah .

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

6 thoughts on “Tips Sewaan Rumah dan Memancing Penyewa dari Syurga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.