Koleksi Sampul Duit Raya 2016

Inilah antara koleksi peribadi Sampul Duit Raya untuk tahun 2016. Cantik tak? Cantik, cantik ada harga. Kena beli tau nak dapatkan sampul surat di atas ni. Limited edition, memang untuk diberikan kepada family terdekat . Bawah ni pula koleksi sampul duit raya yang dapat secara...

Review Ebook Aku DiUsha Lembaga

AbangEnsem aka Rakan Blogger @ Sifu Hartanah yang paling saya kagumi. Dia banyak memberikan tunjuk ajar, panduan, dan tips tentang pelaburan hartanah, teknik mendapatkan penyewa dari syurga, tips lulus loan, tips memilih rumah untuk pelaburan, dan pelbagai lagi. Saya antara peserta terawal yang menghadiri seminar...

Suami Neelofa

Customer – Siapa mamat tu?. Hensem (tujukan dekat seorang mamat yang tengah duduk sebelah eyriqazz) Staff Neelofar Hijab – Owhh, itula Suami Neelofa. Customer – Haa, betulke? Bila Neelofa kahwin? (Dengan nada terkejut tahap gaban) Staff Neelofar Hijab – Laa, tak tau ke? Kami dah...

Penyewa Idaman, Hati Senang

Dulu saya pernah kongsikan entri Tips Cari Penyewa Yang Bagus. Saya praktikkan tips ini sekali lagi. Unit yang lain pula. Penyewa pasangan suami isteri yang baru berkahwin, yang pada pandangan dan pengalaman saya adalah penyewa Idaman saya. Masuk bulan kedua (July 2016, ini mesej yang...