Jawapan Balas Secret Recipe Malaysia

Menu Pilihan Secret Recipe 10

Sambungan entri Customer Service Secret Recipe Mengecewakan. Beberapa hari lepas menerima panggilan telefon daripada Manager di cawangan Secret Recipe Tersebut iaitu Secret Recipe Taman Melati. Inilah jawapan yang mereka berikan.

  1. Manager tersebut memohon maaf. Inform saya yang e-mail dihantar oleh Customer Service HQ tidak diterima kerana e-mail mereka kena ‘hackIMG_6075
  2. Extra gravvy/black pepper sauce tersebut pihak HQ mereka akan improvekan dan diinform yang selepas ini pengguna boleh minta extra gravvy. Haa, camtula prihatin ke atas kehendak pengguna. Kalau berbayar pun, saya rasa pengguna tak kisah nak bayar.

IMG_6078

3. Cheese yang berketul-ketul disebabkan hidangan dihidangkan lebih dari 5 minit selepas ianya masak. Mungkin keadaan busy timetu katanya. Apapun, adakah ianya salah pengguna? Sepatutnya kalau situasi begini berlaku, customer diberikan additional diskaun or minuman percuma as kesilapan berlaku pada pihak staff yang lambat menghidangkan makanan.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

8 thoughts on “Jawapan Balas Secret Recipe Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.