Tabung Percutian

Selepas berjaya dengan Tabung Bunian, saya cuba praktikkan hasilkan satu tabung lain yang saya namakan Tabung Percutian.Jeng, jeng, jeng, perkenalkan –

IMG_5794 (1)

Inilah tabung yang saya maksudkan. Konsepnya mudah, setiap hari saya akan masukkan at least RM1 ke dalam tabung percutian ini. Bila nak bercuti, saya buka tabung ini. Last masa nak bercuti ke Melaka, bukala tabung percutian ini. Adalah dalam RM200 untuk hasil 2-3 bulan. Okla, lepas la untuk bayar hotel/rumah penginapan.

Perkara simple yang kita lakukan secara konsisten, hasilnya memang memuaskan. Alhamdulillah. Lepas ni boleh buka lagi. Next destination, Pulau Pinang.

Dah ada tabung percutian, rugila kalau tidak berjimat i.e. hotel yang bakal dikunjungi kan. Bagi mendapatkan harga hotel yang berpatutan, saya syorkan menempah melalui Agoda.Com , pelbagai destinasi hotel dengan harga yang berpatutan. Dari serendah below RM100 sehinggala >RM1,000 semalam.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

23 thoughts on “Tabung Percutian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.