Jurujual Kereta Toyota Terbaik di Malaysia

Alhamdulillah, tertunai impian seisi keluarga untuk memiliki kereta MPV iaitu Toyota Innova 2G. Loan dah approved, kereta pun dah dapat ,isteri senyum sampai ke pipi.

Toyota Innova 2G 2016 2

Bukan nak cerita pasal kereta. Bagi kami kereta ini sangat puas hati. Nak cerita pasal jurujual dari Crestmax Sdn Bhd, cawangan Toyota di Taman Tun Dr Ismail yang sangat saya rekomenkan. Sangat baik hati, mudah berbicara, boleh test drive, menerangkan dengan lebih lanjut, pantas, dan sentiasa menjawab setiap persoalan yang kami kemukakan sehingga puas hati.

Toyota Innova 2G 2016

Saya rekomenkan jurujual kereta toyota ini. Bagi saya, jurujual terbaik di Malaysia. Kalau bercadang nak beli kereta jenama toyota, hubungi la dia. Just inform dapat dari blog Eyriqazz.com @ Iman. Jurujual tersebut adalah Encik Zubir dan boleh hubungi nya di 0133535566

Ada kereta jangan lupa buat servis bila tiba masanya dan check dari masa ke semasa. Boleh rujuk Panduan Penjagaan Kereta Terbaik bagi memastikan kereta sentiasa tip top dan memuaskan.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

16 thoughts on “Jurujual Kereta Toyota Terbaik di Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.