Rancang Kewangan dengan Lebih Mudah

Gatal-gatal tangan, terdownload satu apps menarik daripada Bank Rakyat.

Bank Rakyat 1

Setelah download and cuba-cuba, saya dapati applikasi ini sungguh sesuai dan memudahkan pelabur hartanah macam saya untuk melihat offer menarik ie:

Pembiayaan Peribadi-i dan Pembiayaan Perumahan-i dan juga monitor perbelanjaan harian.

Isteri  saya dapati fungsi permonitoran perbelanjaan harian senang diguna, mudah difahami dan bagus untuk kemas kini rekod rekod harian, bulanan dan tahunan.

Bank rakyat 2

Bank rakyat 3

Paling best, boleh dapatkan informasi dan promosi terkini yang ditawarkan oleh Bank Rakyat ie: yang mungkin dipilih oleh saya Pembiayaan Peribadi-i atau  Pembiayaan Perumahan-i (home financing-i). Saya memang pun ada akaun Bank Rakyat dan Pembiayaan Perumahan-i daripada Bank Rakyat.

Calculator (seperti ditunjukkan di bawah) membantu untuk mengira jumlah bayaran bulanan.Rancang dengan lebih mudah dan di hujung jari!

Bank rakyat 4

TouchStyle app ni ada banyak lagi feature menarik.

Tahukah anda app ini adalah satu-satunya app yang yang dibangunkan berdasarkan prinsip Syariah?.Boleh la guna tanpa waswas.

Aplikasi ini direka khas dengan bercirikan mesra pengguna dan merupakan salah satu strategi digital oleh Bank Rakyat untuk meneroka pasaran baru khususnya dalam kalangan pengguna Gen Y.

Pengenalan aplikasi juga antara satu sebab Bank Rakyat untuk mendidik pengguna mengenai cara pengurusan kewangan terutamanya dalam kalangan golongan muda yang memang pun suka bersosial on laman web.

Kesimpulannya TouchStyle menjadikan ia lebih mudah untuk merancang kewangan dan juga mendapatkan informasi berkenaanpembiayaan.
Semuanya di hujung jari tanpa perlu bersusah payah mengunjungi dan beratur mengambil nombor untuk berjumpa pegawai khidmat pelanggan bank.

Masa dijimatkan, pelaburan dimaksimakan.

Saya rekomenkan applikasi menarik ini. Info lanjut bolehla layari website bank di www.bankrakyat.com.my, fb dan twitter bank rakyat @mybankrakyat atau hubungi talian Bank Rakyat di 1300805454. Kemudahan di hujung jari TouchStyle membantu menguruskan kewangan peribadi dengan lebih mudah dan mendapatkan informasi terkini. Boleh membantu merancang dan tak sabar untuk menambah pelaburan lagi.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

17 thoughts on “Rancang Kewangan dengan Lebih Mudah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.