Rezeki Bakal Pengantin Baru

APartment Sungai buloh

Rezeki bakal pengantin baru @ adik yang bakal berkahwin hujung tahun ini. Diminta saya carikan rumah di sekitar KL/Selangor dengan harga <RM150,000.00. Alhamdulillah, dapat apartment di Sungai Buloh dengan range harga yang diingini. Rumah pertama buat adik untuk dijadikan pelaburan masa panjang.

 40 Soalan Yang Perlu Anda Tanya Peguam Anda Sebelum Membeli Rumah di Malaysia banyak membantu saya dalam bertanyakan tentang rumah ini dan bagi memastikan proses beli rumah ini berjalan lancar.

Selepas ini akan minta adik praktikkan Tips Mudah Lulus Loan Rumah bagi memastikan pinjaman berjalan lancar dan dapat dikeluarkan dalam masa yang sepatutnya. Pelaburan Hartanah, antara pelaburan yang memberikan pulangan yang paling memuaskan buat eyriqazz. Return melebihi 100% dalam masa 3-5 tahun bagi kedua-dua rumah yang kami miliki.

Mahu belajar cara beli rumah tanpa modal atau dengan sedikit modal? Jemput baca di sini –> Takde Duit Boleh Beli Rumah Ke?

P.s : Tambah rumah lebih bagus dari tambah orang rumah. Tak gitu?

Berminat/ mahu saya guidekan pembelian rumah pertama or rumah untuk pelaburan? Feel free untuk hubungi saya di 0139263127 or kalau segan boleh PM or emailkan ke eyriqazz@gmail.com

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

14 thoughts on “Rezeki Bakal Pengantin Baru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.