Laptop Terbaik 2015

Mohon pandangan, saya sedang mencari laptop terbaik untuk saya bagi menggantikan Laptop jenama Acer 4736 yang telah lama berbakti kepada saya especially dalam jadi part time blogger ini. Bajet saya untuk tahun 2015 ini, adalah dalam lingkungan bawah RM3,000.00. Pelbagai jenama yang direkomenkan oleh rakan-rakan antaranya Asus, Lenovo, Acer, Toshiba, dan pelbagai lagi. Ini antara dua jenama yang dalam shortlisted saya :

lenovo-laptop-convertible-yoga-2-13-inch-orange-front-modes-11) Lenovo Yoga 2 (RM2,999)
-Saya beerkenan dengan bentuknya yang boleh dijadikan pelbagai guna. Especially utk saya yang agak lasak dan sentiasa ke sana ke mari.

2) Asus ….
– Aiseh, camne boleh lupa model dia pula. Ada tengok dekat Lowyat tadi. Harga dia around RM3,100 . Okla, tidak jauh tersasar dari bajet saya.

Anyway, selain lowyat kat mana lagi boleh cari laptop berkualiti dengan harga yang berpatutan. Lazada Malaysia? Urrm, boleh dipertimbangkan, masih kurang konfiden kalau nak beli barangan sebegini melalui online.

Boleh rekomenkan jenama laptop yang bagus untuk tahun 2015 ini?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

15 thoughts on “Laptop Terbaik 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.