Komisen ke 9 dari Klikjer

Alhamdulillah, makin menjadi-jadi income dengan affiliate selepas mempraktikkan beberapa tips dari Teknik SEO Merah Jambu. Salah satu darinya, komisen ke-9 dari Klikjer.Com :

IMG_0091

Alhamdulillah, RM135.80 komisen yang berjaya dijana untuk bulan March 2015. 4 buah ebook berjaya dijual. Not bad, lepas dah saya punya belanja lunch untuk 2-3 minggu. Hehehehe.

 

komisen 9 klikjer

 

4 buah ebook berjaya dijual. Saya kongsikan, mungkin ada yang berminat untuk jana income dengan affiliate boleh turut promosikan ebook tersebut –

1) Rahsia Unit Trust – Ebook ini berkongsikan rahsia dan tips menjana pendapatan melalui pelaburan unit trust. Walaupun ada agent, kalau diri sendiri tidak monitor dan tahu tentang pelaburan ini, tentu ianya belum mampu untuk menjana pendapatan yang maksimum. Dah lebih faham, lebih mudah untuk melakukan pelaburan.

2) Panduan Analisa Saham – Salah satu tools pelaburan yang jika dipraktikkan dengan betul mampu menjana pendapatan melebihi 20% setahun. Ilmu kena ada jika ingin melibatkan diri dalam pelaburan saham. Sekiranya tidak, untung yang diinginkan, kerugiaan pula yang dapat.

3) Rahsia Bisness Burger – Siapa sangka, hanya dengan menjual burger, mampu memiliki title jutawan senyap?. Saya sendiri di zaman sekolah pernah berniaga burger, mampu menjana untung RM200-300 semalam berniaga burger lebih kurang 2-3 jam. Lumayan, bukan? . Ebook ini berkongsikan tips dan pengalaman peribadi untuk menjana income dari bisness burger, tips dan trick dalam bisnes burger dan juga rahsia menghasilkan burger yang laris.

total komisen klikjer

 

Inilah income yang berjaya dijana sepanjang mempromosikan produk affiliate dari Klikjer.com. Jana income dari rumah, memang boleh jika kena caranya.

Top Affiliate Klikjer March 20154 buah ebook berjaya dijual, hasilnya saya ditangga ke-6 carta affiliate untuk bulan March 2015. Boleh tahan walaupun dengan kesuntukan masa yang makin mencemburui untuk berblog. Faham-fahamla, faktor usia dan anak-anak yang makin membesar.

Bagi yang betul-betul ingin menjana pendapatan dan mengetahui cara terbaik untuk menjana pendapatan melalui affiliate, saya rekomenkan untuk dapatkan dua ebook ini –

1) 

– Ebook yang dihasilkan oleh Mr. Titan yang telah berjaya menjana 5-6 angka dari affiliate. Action speak for itself, di tangga ke-4 carta klikjer untuk bulan March 2015.

2) Rahsia Klikjer – Ebook yang dihasilkan oleh Reez Reezluv, yang sentiasa menggunguli tangga top 3 klikjer.com. Action speak for itself too, di tangga ke-2 carta klikjer untuk bulan March 2015.

Kata pepatah, no pain no gain. Jika tidak berani untuk mengeluarkan pelaburan untuk lebih berjaya dalam menjana income sampingan, mungkin jana pendapatan dengan affiliate bukan untuk anda. Jika sudah beli dan dapatkan ebook tersebut dan tidak praktikkan, kerugian juga milik anda. Action –> Result –> Good Reward.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

13 thoughts on “Komisen ke 9 dari Klikjer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.