Income Blogging Pertama dari Innity

Pucuk dicita, ulam mendatang. Keputusan yang dibuat selepas berfikir lebih dari setahun membuahkan hasil. Alhamdulillah, terima income blogging pertama dari Innity, hasil selepas sebulan meletakkan Iklan Innity di blog –

Income Pertama Innity

Tak banyak, 3 angka je. Ok la kan, lepas la belanja breakfast di ofis. Personally, antara kelebihan Innity selepas beberapa bulan menggunakannya –

1) Income nampak lebih telus. Per day, instead of per week/month
2) Iklan CPC/CPE/CPA yang lebih banyak. –> More income for me
3) Boleh reject iklan yang tidak kena dengan citarasa

Kekurangan pula –

1) Tiada Advertorial. It’s ok. I can live with it. Di platform pengiklanan yang lama pun, memang susah giler dah nak dapat Advertorial unless ada rupa paras yang kacak dan kelebihan yang tersangat Istimewa i.e. twitter/instagram followers yang berpuluh-puluh ribu

Tepuk dada, tanya selera. For me, I’m making a right decision by moving to Innity.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

26 thoughts on “Income Blogging Pertama dari Innity

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.