Nenas Tanglong – Serius Sedap

Papa, singgah kedai beli air jus nenas tu. Sedapla Papa. Sayang selalu beli. Sampai Alisya pun selalu tanya, Mama ni asyik beli air nenas ni je. Nenas tanglong nama diberi. Kreatif. Singgahla beli 2 cawan.

IMG_9809

Satu cawan RM3. Sekali minum, fuhhh, memang sedap. First time rasa air camni. Ingatkan air nenas ni masam giler. Not bad, memang sedap giler for me. Hehehe, sampaikan dua hari berturut-turut singgah beli air nenas tanglong ni.

Nenas Tanglong 2

Lokasi nya tak jauh dari LRT Taman Melati. Kalau dari LRT Wangsa Maju nak ke LRT Taman Melati, ianya di sebelah kiri. Betul-betul di bawah laluan LRT. Gambar kedua ni kredit kepada Facebook Orang Wangsa Maju. Sekali try, pasti rasa nak try lagi. Weekend nanti bolehla terjah lagi pekena nenas tanglong ni. Selain nenas, air mangga pun ada sekali. Sedap.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

12 thoughts on “Nenas Tanglong – Serius Sedap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.