Nak Peluk Ibu

DSC08819e

Si ibu hantar anak ke smart reader. Si anak menangis, nak peluk ibu. Nak peluk ibu.Si ibu nampak rushing dan tergesa-gesa tidak sempat memeluk si anak… Mungkin sudah agak lewat utk ke pejabat… Situasi yang saya nampak di depan mata saya hari Jumaat yang lepas ketika hantar anak ke Smart Reader

Inilah rat race… Semakin kuat kita berlari di dalam sangkar, semakin penat dibuatnya.. Namun, tetap tidak dapat keluar dari sangkar tersebut….

Touching… Please spend more time with ur kids.. They need u…

No wonder, Alisya pun sekarang memanjang minta saya hantarkan sampai atas. Tidak mahu teacher ambil dan temankan dia sampai ke atas.

Pejabat? Situasi kerja di pejabar sekarang pun banyak dugaan yang meruntun jiwa dan perlu banyakkan sacrifice bersama keluarga.

Life is about a choice. Belum terlambat untuk plan ahead dan cuba yang terbaik demi masa depan anak-anak dan keluarga sekiranya itu yang terbaik kan?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

4 thoughts on “Nak Peluk Ibu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.