Cinderella – Mama Tiri owh Mama Tiri

IMG_9487

Weekend lepas bawa anak-anak tengok Filem Cinderella. Tak sangka, bukan main mahal tiket wayang sekarang. TIket di TGV, untuk couple seat RM22 seorang. 4 orang dah RM88. Demi isteri dan anak-anak , turut-turutkan.

cinderella

Personally, memang best cerita ni. Memang sesuai bawa isteri dan anak-anak perempuan. Anak lelaki saya, tertidur dibuatnya, bukan taste dia agaknya. Hehehehe..Kalau tengok cerita CARS, bukan main suka anak lelaki.

Alisya pun semakin bijak berkata-kata. Bila kerap dimarahi isteri, kadang-kadang dia cakap, “Mama ni macam Mama tiri Cinderella la’. Suka marah Alisya. Hehehe, mama sayangkan  Alisya, buat salah, of course la mama marah.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

8 thoughts on “Cinderella – Mama Tiri owh Mama Tiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.