Setiap Tilam ada Kisahnya

Aksi-Tidur-Bayi-Comel-02

Antara detik terindah Seorang Ibu/bapa adalah ketika melihat anak tidur. Time inila terasa ketenangan, kegembiraan, dan kepuasan di hati melihat anak-anak membesar sihat dan gembira. Sejuk hati seorang bapa macam saya. Macam anak saya, 3 orang anak, pelbagai kerenah mereka. Ada yang mudah sangat tidur, ada yang susah nak tidur siang, ada yang perlukan bantal yang selesa untuk tidur. Ragam anak-anak corat coret sebuah keluarga.

Alisya dan PapaDSC04504

Anak sulung misalnya sangat manja dengan kami. Kini dah berusia 6 tahun. Bapa lentok terlena diulik Bantal Dunlopillo yang gebu, si anak terlena di dakapan.Gambar ini diambil ketika Alisya berusia 2 tahun kalau tak silap.

Adik Ipar dan Alisya

Adik ipar dengan katil bujang sebelum berkahwin. Tilam Dunlopillo menjadi pilihan katil bujang untuk adik ipar yang menginap bersama kami ketika kecil. Asyik diulit mimpi, si Alisya pun join sekaki. Amboi, amboi, ini bikin papa jealous ni.

10850088_1001600636522791_1452005402612370856_n

A New Story Unfolds, pentingkah tilam yang selesa untuk kehidupan seharian? Of course sangat penting. Most family spend lebih kurang 1/3 masa seharian di bilik tidur. Jadi katil dan tilam yang selesa amatlah penting. Anak-anak dan keluarga mudah tidur, kualiti tidur yang bagus, besok dapat bekerja dan melakukan kerja harian dengan lebih produktif.

alisya tidur

Sleep Like a baby is everyone dream. Jenama yang dipercayai dan menjadi pilihan, Dunlopillo antara yang menjadi pilihan ramai seisi keluarga. Katil yang empuk terasa enak dibuat mimpi indah.

AlisyadiKelantan1_thumb9

Grr, di kampung Isteri. Tilam Dunlopillo turut menjadi pilihan Mak Mertua. Grr, terus diconcurnya katil oleh Alisya.

Dunlopillo

#MYDunlopilloMoments sweet dream, happy moments seisi keluarga. Enough sleep, good rest, happier life ahead.

Info lanjut pasal Dunlopillo bolehla layari –

Laman web – http://my.dunlopilloworld.com

Facebook – www.facebook.com/dunlopilloworld

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

16 thoughts on “Setiap Tilam ada Kisahnya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.