Mee Rebus Sedap di Kuala Lumpur

Ini salah satu mee rebus sedap yang saya rekomenkan di Kuala Lumpur. Cuba sekali, memang rasa nak lagi. Harga pun memang berpatutan, tak silap dalam RM4.50.

Mee rebus sedap di KL

Mee Rebus Rosli, terletak di Food Court baru belakang Hanifa Textile, Jalan TAR. So far, dah beberapa kali singgah memang tak menghampakan. Kedai nya terletak di hujung sekali. Dulu-dulu, jual tepi jalan je ( boleh refer entri INI dan INI ) , sekarang sudah ada gerai sendiri yang lebih selesa. Tapi, rasa macam lebih santai makan di tepi jalan. Lebih rileks dan santai. Hehehe…

Personally, ini antara port pilihan kalau jumpa member-member lama. Kuah kacang dan tauhu dia memang layan. 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

30 thoughts on “Mee Rebus Sedap di Kuala Lumpur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.