Serius Jealous dengan Mamat Ini

IMG_20141116_063405

Serius saya jealous dengan Mamat ini lebih-lebih lagi bila melihat dia join Asics Penang Bridge International Marathon . Serius bikin saya jealous. Nak kena pelempang buaya betul mamay ni. Dah la dulu bikin saya jealous dengan Kisahnya dengan Hanis Zalikha. Sekarang makin menambah-nambah lagi bikin gua jealous.

mat Joe dan Eyriqazz

Mana saya tak jealous. Dulu size saya dengan dia, rasanya dia lagi besar. Entah tetiba bila dia ada awek baru, terus rajin berjogging, exercise, dan makin kurus dan slim sekarang ni. Ni belum dia jadi Abang Sado badan berketul-ketul lagi. Kuat betul penangan awek baru ke atas mamat ni.

merentas desa

Dulu pun saya suka aktiviti larian jarak jauh ni. Pernah dinobatkan sebagai Juara Merentas Desa Sekolah. Kisah dulu la, sekarang lari 100 meter pun dah tercungap-cungap. Nampak gaya kena lakukan sesuatu ke arah kesihatan yang lebih gemilang dan nampak lebih segak macam mamat di atas.

Bakar Lemak Pantas v2

Ada tips nak turut berat badan dalam 1kg? Nampak agak menarik juga apa yang diofferkan di Teknik Bakar Lemak Pantas ini. Betul ke boleh lebih pantas? Bolehla saya kurang jealous dengan Mamat di atas kalau dapat bakar lemak dengan lebih pantas.

Bakar Lemak Pantas

Dari baju biru kepada baju badan ketak-ketak? Hehehe, boleh try ni. Mana tahu berkesan, boleh follow Mamat yang saya jealous di atas join marathon tahun depan.

P.s : Jom Sexercise. Ehhh, exercise….

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

22 thoughts on “Serius Jealous dengan Mamat Ini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.