Invitation yang Menarik

IMG_7853 (1)

Dah lama tak join event blogging, dapat invite kad invitation yang comel dengan Belon Besar. Hand deliver dari person in charge. Personal touch. Buat saya tak boleh nak kata tidak untuk event dari Nestle ini. Apa yang ada di sana? Urmm, saya pun tak pasti. Kalau dapat menang voucher barangan nestle pun menarik juga kan?

P.s : Semalam ditegur seorang blogger popular, ehh, skang XX dah takde event blogging lagi ke? Jarang nampak…. Urmm, no komen…. Sayapun tengah reconsidering my option juga..Hehehe…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

19 thoughts on “Invitation yang Menarik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.