Komisen Ketiga dari Klikjer

Alhamdulillah, berjaya jana komien ketiga dari Klikjer, salah satu program affiliate di Malaysia.ย 

Komisen ketiga klikjer

 

Lepasla nak cover belanja minyak kereta untuk dua minggu. Sikit-sikit, lama-lama jana bukit. Ilmu yang dipelajari di Akademi Denaihati nampaknya semakin membuahkan hasil. Praktikkan untuk program affiliate, umpan dipasang semakin melekat. Bak kata pepatah english , ” give a man a fish and you feed him for a day; teach a man to fish and you feed him for a lifetime”.

Lazada Affiliate Program

Selain program Affiliate Klikjer, saya juga mencubaย Program Affiliate Lazada Malaysia. Syukur, dah berjaya cash out bulan lepas. Kalau tidak dipecahkan ruyung, manakan dapat sagunya kan?

Program Affiliate, kalau kena dengar caranya, memang boleh menjana pendapatan yang konsisten. Lihat saja kepada “Blogger Cendol Banting, mampu menjana pendapatan yang menawan dari affiliate setiap bulan. Tunjuk ajari sifu.Bagi yang nak belajar Tips buat Sales dengan Klikjer, bolehla dapatkan Panduan Rahsia Klikjer, perkongsian dari Top Affiliate di Klikjer.

Selain klikjer, antara Platform lain boleh menjana pendapatan melalui afilliate antara Ashadee, Agoda, eQurban dan pelbagai lagi. Usaha lebih, In Shaa Allah, hasilnya lebih.

 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

13 thoughts on “Komisen Ketiga dari Klikjer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.