Energy Booster Terbaik

Betulke Eyriqazz join korang main futsal? Tak percayala akak. Dengan badan dia tu, larat ke dia nak lari?. Hehehe, itula yang dikatakan oleh seorang kakak di ofis eyriqazz bila dapat tahu eyriqazz join rakan seofis main futsal. 

Dah lama tak bersukan, joinla rakan-rakan seofis main futsal semalam. 

IMG-20141015-WA017

Laratke Eyriqazz lari? Ada energy ke? Jadi keeper boleh kot eyriqazz ni. Hehehehe. Alhamdulillah, mampu bertahan sehingga akhir. 

IMG-20141015-WA020

Eyriqazz Maldini in action. Sempatla jaringkan 2 biji gol semalam kot. Namapun defender, dapat 1-2 biji gol pun dah puas hati. Hehehe. 

IMG-20141015-WA021

Korang semua boleh naik. Takper2, saya sorang je jaga bawah dah cukup. Fuhh, mampu bertahan, bagi eyriqazz suatu pencapaian lebih-lebih jarang bersukan sekarang ini.

Ephyra Murah 2014

Rahsianya? Inilah dia, Energy booster terbaik. Biasa saya minum awal pagi or setengah jam sebelum nak bersukan. It’s work on me. Memang Ephyra ini memberikan extra energy dan tenaga yang diperlukan oleh saya untuk bersukan. 

P.s : Apa Itu Ephyra?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

14 thoughts on “Energy Booster Terbaik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.