Elba Multi Function Cooker

Papa, Multi Function Cooker yang sayang order dari Lazada belum sampai lagi. Dah beberapa hari ni papa. Produk lain yang diorder semua dah sampai. Macam mana ni papa? Boleh percaya ke shopping di Lazada ni? . Sabar sayang. Kalau minggu ni tak dapat, nanti papa emailkan Lazada.

photo

Balik kerja tadi, tengok dah ada dalam kereta isteri. Guna alamat pengasuh, mudah sedikit sentiasa ada orang di rumahnya. Harga multi cooker elba ini adalah Rm105. Last time dapat guna vouchers dalam RM50, banyak la juga dapat jimat time tu.

Haa, kan dah sampai. Senang hati?

Urmm, belum la Papa, rasa ada beberapa barang belum lagi. Kan Papa cakap boleh guna voucher. 

Yerla sayang, tapi voucher ni valid until –

Voucher Istimewa RM25 dari Lazada Malaysia . Bagi yang suka shopping online, bolehla gunakan voucher ini :

Voucher Code: LAZBCARD25
Voucher Amount: RM25
Minimum Spend: RM150
Validity: Now – Oct 15

Nanti la kalau hujung tahun ni dapat bonus skit, bolehla shopping online lebih sikit.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

11 thoughts on “Elba Multi Function Cooker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.