Top 10 Affiliate Klikjer Ogos 2014

photo (5)

Alhamdulillah, berkat tunjuk ajar sifu dan praktikkan apa yang dipelajari, first time dapat top 10 Affiliate Klikjer. Betulla kata Otai Affiliate Mr Titan, nak berjaya kena usaha dan kena rajin promosi, promosi, dan teruskan usaha sampai berjaya.

Saya kongsikan beberapa Tips dan sumber jika mahu belajar jalan pintas buat duit dengan Affiliate. Make sure, dah belajar praktikkan ilmu tersebut :

[+] Teknik SEO Merah Jambu
– Pelajari teknik SEO dan teknik ayat merah jambu tak terkalah dalam menggoda potential pembeli. 

[+] Niche X Mastery
– DVD Rakaman Penuh Seminar berkaitan Affiliate dan menjana pendapatan online dari Persatuan Usahawan Internet Malaysia (PUIM)

[+] Seminar BelajarBuat Blog
 Belajar teknik yang betul dalam berbloi i.e. dalam memantapkan entri di Search Engine . Saya dah hadiri, return on investment, already more than 300%

photo (6)

Fuhh, kalau usaha sungguh2, tak mustahil dapat ikut jejak langkah mereka ini. Dalam masa 5 hari, mampu menjana 4-5 angka dengan satu program affiliate sahaja. Ilmu, guru, usaha, tangga kejayaan kan?

Bagi yang nak belajar Tips buat Sales dengan Klikjer, bolehla dapatkan Panduan Rahsia Klikjer, perkongsian dari Top Affiliate di Klikjer.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

8 thoughts on “Top 10 Affiliate Klikjer Ogos 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.