Cerita Trafik Blog

Dah lama tak update pasal trafik blog. Now, bila dah anak 3, masa berblogging pun dah semakin kurang. Kekerapan update blog pun berkurang. Nak bercerita pun, just lontarkan apa yang terlintas. 

Alhamdulillah, trafik blog masih lagi ok :

nn
Berkat tunjuk ajar dan praktikkan ilmu yang dipelajari dari Akademi Denaihati. Masih mampu buat saya tersenyum. Haah, tak banyak tapi cukup menggembirakan hati masih ada yang singgah dan gembira bila ada yang PM etc bertanyakan informasi dan pandangan dari entri yang dihasilkan. Sharing is caring, kan?

Tetiba rasa macam dah tua dalam dunia blogging. Antara event terawal yang pernah saya join, dari 4, hanya saya yang masih aktif berblogging.
Mohon sedekahkan Al-Fatihah buat Arwah Je Jai, rakan blogger terbaik pernah saya kenali

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

19 thoughts on “Cerita Trafik Blog

Leave a Reply to mz Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.