Pingat Emas – Sila Bakar Lemak

photo (4)

 

Balik kampung semasa raya, sempat melihat kembali koleksi Pingat emas yang pernah dimenangi ketika Sukan Sekolah dulu. Tiga pingat emas dalam acara 5000 meter, 1500 meter, dan 4×400 meter. Fuhh, tak sangka, dulu laju juga saya berlari.

Fast forward, eyriqazz, makin gemuk la. Exercise la sikit. Pergi la gym. Control la makan. Hohoho,banyaknya komen suka suki yang diterima.

Kalau dulu, 5km memang tiada masalah, sekarang, 500 meter pun tercungap2 cuma last time berlari di pantai masih mampu mengalahkan kedua-dua adik lelakiku larian dalam 100 meter jaraknya. Hehehe.

Cakap banyak tak guna. Sila exercise dan kurangkan berat badan. Kalau malas sangat, sila praktikkan Teknik Bakar Lemak Pantas. Dah ramai yang berjaya kurangkan berat badan dengan teknik tersebut. Urrm, nak mencuba la camni. Usaha tangga kejayaan, Chaiyok eyriqazz.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

13 thoughts on “Pingat Emas – Sila Bakar Lemak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.