Jalan-Jalan di Colmar Tropicale, Bukit Tinggi

Almost 3 tahun tidak menjejakkan kaki di Colmar Tropicale, Bukit Tinggi. Last week, percutian pendek ke sana bersama seisi keluarga.Isteri dan anak-anak pun baru pulang ke KL selepas 2 bulan lebih berpantang di kampung.

Colmar Tropicale Bukit Tinggi 1

Heroku Azim. First time singgah di sini. Cuaca agak nice.

Colmar Tropicale Bukit Tinggi 3

Senyum,senyum.

Colmar Tropicale Bukit Tinggi 4

Quite cantik bangunan di sini. Cuma, nak naik pun dewasa dikenakan charge Rm12, kanak-kanak around RM8. Harga makanan di atas ni, confirm2 sangat mahal + restoran pun tak banyak dan diragui halal or tidak. Jadi, kalau plan nak naik atas ni, disarankan bawa makanan dan minuman terlebih dahulu kalau plan nak stay lama atas ni di Colmar Tropicale.

Colmar Tropicale Bukit Tinggi 5

Atok, atok, Azim nak pi sana.

Colmar Tropicale Bukit Tinggi 6

Pandai tektik menjerat pengguna.

Colmar Tropicale Bukit Tinggi 9

Aksi pengantin baru yang tidak lama lagi bakal menimang cahaya mata pertama.

Colmar Tropicale Bukit Tinggi 11

Adushh, inilah yang dikejar anak-anak. Sekali naik, RM4.

Colmar Tropicale Bukit Tinggi 14

Kereta pula. Urmm, ok la sekali sekala.

Colmar Tropicale Bukit Tinggi 15

Kereta biru pula

Colmar Tropicale Bukit Tinggi 18

Jom tengok angsa.

Colmar Tropicale Bukit Tinggi 19

Angsa Putih. Comel angsa-angsa.

Colmar Tropicale Bukit Tinggi 21

Beri angsa makan. Hehehe, good boy, good girl.

Teringin juga nak bermalam kat atas ni, tapi rate di agak mahal juga. Semak rate di Agoda , Colmar Tropicale – Berjaya Hills, time weekend adalah around RM300+ semalam. Hohoho,belum mampu lagi. Tapi kalau ada yang nak singgah, bolehla booking dan menempah di link ini –> http://bit.ly/colmartropicalebukittinggi

 

 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

10 thoughts on “Jalan-Jalan di Colmar Tropicale, Bukit Tinggi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.