Harga Hartanah Naik – Kondominium di Cat Semula

 

photo 1

Inilah keadaan kondominium yang saya diami sekarang. Dapat status kondo maybe kerana ada swimming pool tapi dari luaran memang nampak sangat lusuh/usang. Beberapa tahun lepas masa nak buat loan dengan bank, memang bank ada cakap, dalam cantik tapi luaran agak kurang cantik. Kalau tidak market value boleh lagi naik dalam 10-20K. Woww, dengan cat saja market value boleh naik setinggi itu? . First impression, penting kan?

photo 2

Alhamdulillah, berita gembira diterima. Kondominium yang saya diami sekarang bakal dicat tidak lama lagi. Bertambahla nampak nya market value condo ni. Bolehla saya refinance loan tahun depat dan duit top up yang dapat digunakan untuk mencari property/investment yang lain. In Shaa Allah, godek-godek kembali Rahsia Pinjaman Rumah  persiapkan diri untuk apply loan di masa hadapan.

Kediaman luaran dah makin cantik, boleh la saya Dapatkan Ebook Dekorasi Bajet camni. Bolehla saya hiasi rumah dengan kos yang ¬†menjimatkan. Jeng, jeng, jeng….

Mahu belajar cara beli rumah tanpa modal atau dengan sedikit modal? Jemput baca di sini –> Takde Duit Boleh Beli Rumah Ke?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

16 thoughts on “Harga Hartanah Naik – Kondominium di Cat Semula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.