Sofa Raya 2014

Alhamdulillah, Sofa Raya dah sampai beberapa hari yang lepas. Hadiah yang dimenangi dari Courts bulan lepas.

Sofa Raya

Isteri masih di kampung, Isteri balik ni tentu bising tak letak ditempat yang sepatutnya. Hehehe, masa orang tu hantar, ingat taknak alihkan tempat komputer. Macam syok pula menaip di ruang tamu.

Sofa Raya 2014

Rezeki raya. Isteri belum sempat rasmikan masih berpantang di kampung halaman. Syukur, masih ada rezeki berblog tahun ini.

Lazada Malaysia

Sebut pasal raya, ada promosi Istimewa raya di Lazada Malaysia, promosi yang masih dilanjutkan sehingga 17 July 2014. Diskaun sehingga 92%. Teringin juga nak shopping Online di sini, tapi gaji masih belum masuk dan Isteri masih di kampung. Tak tahu nak belikan apa pula. Maybe, boleh belikan dan kasi surprise untuk Isteri?

Raya bestKLIK untuk Raya Open House Must Have
Samsung Offer

Gadget Samsung pun quite cool. Mana nak dapatkan Samsung Galaxy Note 3 pada harga RM1,898 kan?. Hadiah raya buat tersayang?

Selamat berpuasa. Alhamdulillah, cuti raya tahun ni dah approve. Bolehla duduk lama sikit di kampung.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

15 thoughts on “Sofa Raya 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.