Nasi Ayam Goreng Kunyit Sedap

Petang tadi singgah bazar ramadhan Setapak Jaya. Alhamdulillah, rezeki saya, jumpa gerai yang menjual :

Nasi Ayam Goreng Kunyit

Nasi Ayam Goreng Kunyit. Nampak macam simple jer, tapi serius sedap. Dulu kalau time sebelum ramadhan, boleh katakan setiap bulan budak-budak ofis order nasi ni. Mula-mula fikir, ala, simple je? Sedap ke? Dah try, memang layan dan memang sedap. No wonder la budak-budak ofis suka sangat. Alhamdulillah, simple-simple tapi serius sangat sedap.

Ok , berhenti menulis dulu. Nak sambung shopping online. Harini last day diskaun giler-giler di  Lazada Malaysia .Taknak lepaskan peluang, Isteri pun dah buat wish list. Hehehe..

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

15 thoughts on “Nasi Ayam Goreng Kunyit Sedap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.