Keunikan di Bazaar Ramadhan

photo 2Ramainya orang beratur? Rasanya ada dalam 20 orang tengah beratur? Apa yang best sangat di sini sampai begitu ramai yang beratur untuk membeli juadah di Bazaar Ramadhan ini? Setiap hari ramai yang beratur di sini.

photo 1Fuhh, jual air je ramai beratur? Air Kelapa Laut Afrika dan Air Jagung. Eyriqazz pernah beli both air kelapa laut dan Air Jagung di sini, di Bazaar Ramadhan Danau Kota. Keunikannya of course rasanya yang sedap. Salah satu faktor lagi, diorang menggunakan Reverse Osmosis Water (RO Water). Sayapun kurang faham apa kelebihan RO water ini. Setahu saya air RO ni memangla bersih tapi tiada zat galian lain yang diperlukan oleh badan. Perbetulkan saya jika salah.

photo 3

Salah satu lagi  gerai di Bazaar Ramadhan dekat AEON Wangsa Maju. Lagi ramai beratur. Siap dalam 4-5 baris beratur. Setiap kali datang adalah dalam 20-30 orang tengah beratur di Roti John Labu Labi. Keunikan roti john di sini selain rasanya yang sangat sedap, pelbagai pilihan roti john boleh didapati di sini dengan pelbagai size yang berbeza. Kalau tak percaya, tryla singgah.

Satu lagi keunikan di bulan ramadhan ini, semakin ramai yang suka Shopping Online di Lazada Malaysia termasuklah Eyriqazz sendiri. Antara keunikan shopping online di sini antaranya harganya yang berpatutan, pelbagai pilihan, boleh order cash on delivery, free postage, dan isteripun suka membeli di sini.

P.s : Bila balik kampung?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

18 thoughts on “Keunikan di Bazaar Ramadhan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.