Diskaun Sehingga 92% dari Lazada Malaysia

SuperRaya

1 Day Special Discount dari Lazada Malaysia, 16 Julai 2014 (hari ini), diskaun sehingga 92% sempena Hari Raya Aidilfitri yang bakal menjelma. Lazada Malaysia menganjurkan jualan ‘Super Raya’ untuk sambutan Hari Raya Aidilfitri yang kianhampir. Jualan ini akan berlangsung selama satu hari sahaja pada 16 Julai 2014. Ia diadakan sempena aktiviti tahunan Tourism Malaysia, 1Malaysia Mega Sale yang terkenal sebagaiacara membeli-belah paling utama di negara ini.

Saya dulu pernah mengalami pengalaman mengecewakan. Namun, Alhamdulillah, feedback saya dipandang positif. Kini, Lazada Malaysia sudah banyak yang perubahan. Semakin kurang feedback negatif yang diterima dan pihak Lazada memandang serius feedback yang diberikan. Bagusla camni, Customer happy, shopping online lagi.

HattaDolmat

Antara promosi Super Raya antaranya pakaian tradisional rekaan Hatta Dolmat, beg tangan, gadget elektronik Samsung dan pelbagai lagi.

Specially for you. Vouchers are available on first come first serve basis.

Voucher Code: LazSuperRaya

Voucher Amount: RM25

Minimum Spend: RM 150

Validity: 16 July – 25 July 2014

BestOfSamsung

Beli kamera or hadiahkan untuk insan tersayang Cool juga gadget dari Samsung kan?

Kalau ragu-ragu, boleh order menggunakan Cash On Delivery (COD). Jadi, kalau barang lambat sampai, tak perlula nak risau kan?

Info lanjut pasal promosi ini, bolehla layari laman http://www.lazada.com.my

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

5 thoughts on “Diskaun Sehingga 92% dari Lazada Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.