Buat Duit Online – Perkongsian 4 Sifu

Bolehke Buat Duit Online? Dulu, kalau orang cakap boleh, saya kata tipula, banyak scam etc. I.e. pengalaman pertama saya menjebakkan diri dalam dunia blogging dan aktif bermula tahun 2009. Berkali-kali saya mengatakan, mana boleh buat duit dengan online i.e. menulis blog? Mengarut la?. Takkan la tulis blog, orang baca, pastu dapat duit? Dari mana duit tu datang? Dari langit?

Terima cek pertama, terus terganga. 1st income dari blog tahun 2009. Haahla, memang boleh buat duit secara online. Banyak caranya i.e. blog, affiliate, dropship, dan pelbagai lagi.

Moving forward, 5 tahun lebih berblog, Alhamdulillah, mampu menjana 3-4 angka sebulan dengan blog. Sambil-sambil berkongsi informasi dan pendapat, dapat jana Income, siapa tak suka kan?.

Camne nak jana income online ni? Pengalaman eyriqazz, carila guru dan belajar dari mereka. Antara guru-guru eyriqazz yang banyak membantu menjana pendapatan online antaranya Melromeo, Denaihati, Eizil, Abangensem,Kak Yanmie,  Mr Titan, Najib Assadok, dan ramai lagi.

Sekarang, lagi la mudah, banyak sifu-sifu yang terror yang sanggup berkongsi tips dan pengalaman mereka i.e. :

DVD 4 Sifu

DVD 4 Sifu – Belajar Teknik Pemasaran Online dari Pakar  yang berjaya menjana income 4-5 Income sebulan melalui online.

DVD 4 Sifu 2

Salah seorang sifunya adalah Mohd Najib Assadok/Usahawan Internet berjaya. Saya sendiri pernah menghadiri Seminar Momentum Perniagaan Internet nya, pelaburan berjumlah RM60,  return on investment lebih 10 kali ganda dari itu selepas mempraktikkan tips-tips yang diajar i.e. dalam menjana pendapat melalui affiliate. Antara hasilnya:

Jobdirumah affiliate

Komisen Equrban
Komisen Kedua
Komisen Affiliate Lulus Loan

Apa kandungan DVD ini?

DVD 4 Sifu 3

Perkongsian Cikgu Hafis Anwar dan Jamal SifuFbads banyak menekankan tips mendapatkan sales dari Facebook, cara lonjakkan jualan, dan juga teknik memulakan bisness tanpa produk sendiri.

 

DVD 4 Sifu 4

Perkongsian A Humaizi dan Najib Assadok berkongsikan pengalaman melalui e-mail marketing, teknik motivasi dan cara memulakan bisness online, teknik unit trust dan takaful, dan e-mail marketing dalam takaful.

Berbaloi ke perkongsian mereka?
Personally, sangat berbaloi. Saya sendiri, memang akan saya dapatkan DVD ini, perkongsian yang saya rasakan mampu membawa saya lebih kehadapan dalam menjana pendapatan secara online/part time. Kalau sebelum ini mampu menjana 3-4 angka sebulan, mungkin selepas ini mampu menjana 5 angka pula? Siapa tahu kan? Guru yang bagus bukan mudah dicari.

Kata pepatah, kalau tidak dipecahkan ruyung manakan dapat sagunya. 1st step untuk step yang berikutnya. Perkongsian menarik dan boleh dijadikan panduan bagi yang berminat menjana pendapatan secara online.

Info lanjut boleh dapatkan di SINI –> DVD 4 Sifu

 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

12 thoughts on “Buat Duit Online – Perkongsian 4 Sifu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.