Harga Sebuah Teksi RM400K?

“15 January 2013 – Ketua Pegawai Eksekutif MAIWP menyampaikan bantuan deposit pembelian teksi kepada 6 orang pemandu teksi yang termasuk dalam golongan asnaf. – Ringkasan Laporan Zakat PPZ – MAIWP 2013- Jumlah cek = RM2.6+ juta RM2.6+ juta/6 = RM400K+ Adakah harga sebuah teksi bernilai...

Cuai

Cuai. Itulah yang boleh saya katakan. Beriya nak cepat rakan nak belanja berbuka puasa, boleh pula semasa letakkan kuih raya dalam box motosikal dan letak topi keletak, tertinggal kunci. Patutla lepas berbuka puasa puas cari tak jumpa. Nasib baik parking di ofis, balik sejam lepas...

Keunikan di Bazaar Ramadhan

Ramainya orang beratur? Rasanya ada dalam 20 orang tengah beratur? Apa yang best sangat di sini sampai begitu ramai yang beratur untuk membeli juadah di Bazaar Ramadhan ini? Setiap hari ramai yang beratur di sini. Fuhh, jual air je ramai beratur? Air Kelapa Laut Afrika...

Sampul Duit Raya 2014

Antara koleksi Sampul Duit Raya tahun ini. Tidak sebanyak tahun lepas, tapi okla, cukup untuk digunakan untuk tahun ini. Duit raya pun dah ditukar, tak sabar nak balik kampung beberapa hari lagi. Korang dah tukar duit raya? Tentu banyak duit raya ditukar tahun ni kan?...