Throwback – The Mines Cruise

 Another edisi throwback, pengalaman menaiki cruise di The Mines, Selangor. Kalau bawa anak-anak naik cruise ni memang seronok. For me ,The Mines ni, antara salah satu tempat menarik untuk dilawati di Selangor. Selain pusing-pusing dan shopping di The Mines Shopping Centre, boleh menaiki cruise dan menikmati pemandangan menarik sekitar tasik.

The Mines Cruise 3

Inilah Cruise nya. Jom jalan-jalan naik cruise.

The Mines Cruise 7

Azim baru 1 tahun time ni. Bawa sekali mak/Bapa mertua jalan-jalan di sini.

The Mines Cruise 8

Cuba teka di mana ni? Cruise akan singgah di tengah jalan dan boleh kasi ikan makan. Quite nice tengok ikan berenang-renang.

The Mines Cruise 9

Salah satu cruise di sini.

The Mines Cruise 14

Angin sepoi-sepoi dan udara segar.

The Mines Cruise 15

Bawa family naik cruise memang seronok. Anak-anak pun terhibur. Bak harga je la kurang seronok skit. Harga tiket lingkungan RM20-40 bergantung kepada route mana yang kita nak.

The Mines Cruise 18

Looking at my Condo. Hehehe, gurau je.

The Mines Cruise 19

Golf Course. Tentu seronok dapat main golf kat sini kan?

The Mines Cruise 22

Mat Salleh bersantai dengan bot persendirian mereka. Mungkin disewa agaknya.

The Mines Cruise 23

The Mines. Seronok juga naik cruise beramai-ramai.

Anyway, Jika ingin menempah hotel di KL/Selangor saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan, pelbagai pilihan hotel dan juga review dari pengunjung yang pernah berkunjung di hotel tersebut.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

8 thoughts on “Throwback – The Mines Cruise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.