Shopping ‘Raya Bagus’ Bersama Courts Malaysia

 

IMG_5844

Bulan Puasa bakal menjelma, raya muncul selepas itu pula. Tentu pelbagai barang yang ingin dihiasa sempena raya yang bakal menjelma. Courts muncul dengan promosi mempesona. Kempen “Raya Bagus’ tema diberi pilihan pelbagai untuk semua.

Saya termasuk beberapa rakan bloggers dijemput minggu lepas mengalami sendiri pengalaman Window Shopping di Courts Megastore Sri Damansara. Honestly, pertama kali saya singgah di sini. Quite impress dengan ruang yang agak besar, selesa, dan parking yang banyak.

IMG_5846

Our lucky day, CEO Courts Malaysia iaitu Allard Sjollema yang turun padang memberikan taklimat kepada kami sendiri. Happy Go Lucky, bukan main gembira dia negara kelahirannya, Holland menang games pertama mengalahkan Spain.

IMG_5847

Motosikal pun ada dijual? Quite nice. Antara keunikan di Court Malaysia adalah mereka mempunyai sistem kredit mereka sendiri untuk pembelian secara hutang i.e. bayaran secara mingguan/bulanan. Jadi kelulusan lebih mudah jika dibandingkan dengan pembelian melalui pembayaran AEON.

IMG_5856

Ehem, ehem, Shakiddo nampak teruja nak rembat tv nak layan World Cup tahun ini. Sayang sekali, pasukan kegemarannya, Spain, sudah tersingkir terlebih awal.

Court Malaysia 3

Jom jalan-jalan tengok barang-barang lain kali boleh datang shopping barang yang diidam-idamkan.

IMG_5850

Quite nice, banyak juga pilihan di Courts ini. Selain ruangnya yang luas, pelbagai pilihan boleh diperolehi. Ruangnya yang luas memudahkan untuk memilih dan melihat lebih dekat barangan yang bakal dibeli.

Court Malaysia 28

Ruangan untuk kanak-kanak turut disediakan. Jadi lebih mudah untuk anak-anak bermain sambil ibu/bapa boleh teruskan memilih.

Court Malaysia 36

Cool Zone – Berkenan pula dengan penyejuk udara tu , Sekarang ini cuaca agak panas.

Court Malaysia 39

Upgrade Peti Sejuk? Mungkin juga.

Court Malaysia 40

Vacuum Cleaner pelbagai jenama boleh dibeli juga.

Court Malaysia 44

Peralatan Peribadi.Pilih-pilih, jangan malu-malu. Owh ya, tak lupa juga, untuk ahli Courts, penghantaran barangan secara percuma turut disediakan.

Court Malaysia 47

Beli rumah? Tambah bini? Hehehe, nak upgrade or tukar katil pun ok, pelbagai pilihan dengan pelbagai harga untuk dipilih.

Court Malaysia 56

Amboi-Amboi Broframestone, terkenang bini ‘kedua’ ke? Hehehe, just kidding.

Court Malaysia 53

Adushh, kalau anak-anak eyriqazz tengok ni, tentu diorang berkenan nak angkat sekali.

Court Malaysia 58

Melastik Bintang – Bro, Agak-agak Jersi Spain ada jual tak kat sini?
Eyriqazz – Jersi takde, tapi kalau nak beli katil pasang sarung Spain, maybe ada.

IMG_5849

Senyuman kegembiraan melihat pelbagai pilihan. Pilih je mana yang berkenan, bayar dan bawa pulang.

Court Malaysia 60

Sofa maker – Pelanggan boleh memperibadikan sofa mengikut citarasa mereka sendiir dari segi bentuk, fabrik, serta warna kegemaran melalui Applikasi yang disediakan melalui IPAD.

Court Malaysia 74

Untuk peralatan pejabat pun ada.

Court Malaysia 92

LazyBoy, boss taknak kasi hadiah kat saya satu ke? Taknak kasi satu, dua pun boleh.

Court Malaysia 82

Bloggers Happy in Action. Selepas itu, ada yang terus shopping. Saya? Tunggu isteri pulang ke KL, seronok skit shopping ngan Isteri.

IMG_5841

Kami beli banyak, Anda Jimat? 

IMG_5848

Contest sempena World Cup. hadiah Mengamcam, taknak try ke?. Owh ya, sebelum terlupa, terimakasih buat Hafiz Rahim yang berkongsikan gambar-gambar untuk entri ini. Sayang pula, time datang , boleh pula tertinggal bateri kamera. Sempat ambil gambar dengan Iphone dan thanks buat bro hafiz rahim gambar-gambar dikongsikan bersama.

Court Raya Bagus

Kempen “Raya Bagus” bersama Courts Malaysia. Tawaran Harga menarik di 64 gedung seluruh malaysia. Flexi Credit turut ditawarkan sama. Diskaun sehingga 50% dan promosi beli 1 percuma dua tanpa bayaran bagi 60 hari. Promosi berlangsung sehingga 31 Julai 2014. Jom terjah, lihat apa yang berkenan dengan selera.

Online Catalog bolehla rujuk di sini –> http://www.groupminteraction.com.my/2014/Courts/0528/Courts-RayaWave.pdf

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

13 thoughts on “Shopping ‘Raya Bagus’ Bersama Courts Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.