Istiadat Konvokesyen ke-80 UiTM Shah Alam

 Dulu, bercita-cita nak melanjutkan pelajaran ke Universiti Teknologi Mara. Apakan daya, hasrat tidak tercapai. Beberapa minggu lepas @ 19 Mei 2014 sempat menghadiri Istiadat Konvokesyen ke-80 UiTM Shah Alam, biras @ Isteri adik ipar grad. Tertunailah hasrat di hati untuk singgah lagi ke Uitm. Kalau nak harapkan Pensyarah Hot Uitm jemput, sekadar ajak-ajak tahi ayam je la.

Istiadat Konvokesyen ke-80 UiTM Shah Alam 2

Biras sesi petang. Kat dalam Uitm susah nak parking. Jadi, kami ambil je Bas yang disediakan oleh pihak Uitm berdekatan dengan Bangunan Jakel, Seksyen 7. Anak-anak gembira dapat naik bas.

Istiadat Konvokesyen ke-80 UiTM Shah Alam 3

Pakaian dan Sahsian Graduan Lelaki.

Istiadat Konvokesyen ke-80 UiTM Shah Alam 5

Banyak booth Makanan dibuka. Rasanya dari Persatuan Student Uitm di sini. Air-air, goreng-goreng, burger. Dari segi hiasan nampak cantik. Dari segi rasa, personally agak mengecewakan. Keropok lekor agak keras, air tak berapa manis, burger rasanya mengecewakan.

Istiadat Konvokesyen ke-80 UiTM Shah Alam 6

Singgah dan belije mana yang berkenan. Ok la, alas perut. Sesi biras sesi petang.

Istiadat Konvokesyen ke-80 UiTM Shah Alam 9

Tempat menunggu dan berehat, kerana hanya ibubapa yang dibenarkan masuk di dewan atau wakil lebih kurang 2 orang satu graduan.

Istiadat Konvokesyen ke-80 UiTM Shah Alam 10

Kalau graduation, tak sah kalau takde bunga-bunga, teddy bear kan? Bukan main ligat si Azim ke sana ke mari nampak belon.

Istiadat Konvokesyen ke-80 UiTM Shah Alam 12

Itu dia, Papa nak ini? Papa, nak itu.

Istiadat Konvokesyen ke-80 UiTM Shah Alam 14

Jom tunggu di khemah satu lagi.

Istiadat Konvokesyen ke-80 UiTM Shah Alam 16

Dewan Agung Tuanku Cancelor.

Istiadat Konvokesyen ke-80 UiTM Shah Alam 17

Istiadat Konvokesyen ke-80. Hohohoho, rindu zaman belajar.

Tetiba teringat Awek Mat Salleh ketika belajar. Hahaha, dream on eyriqazz.

Istiadat Konvokesyen ke-80 UiTM Shah Alam 18

Sabar menunggu .

Istiadat Konvokesyen ke-80 UiTM Shah Alam 21

Settle. Muka happy2 nampak lepas graduation. Lepas ni cabaran mencari kerja pula.

Istiadat Konvokesyen ke-80 UiTM Shah Alam 25

Good Luck buat my biras. Happy Graduation.

Istiadat Konvokesyen ke-80 UiTM Shah Alam 28

InsyaAllah, suatu hari nanti turn Alisya pula ya?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

10 thoughts on “Istiadat Konvokesyen ke-80 UiTM Shah Alam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.