Konvensyen Hartanah Paling Berbaloi

10305412_502489536519288_7290443356192647727_nKonvensyen Hartanah Carirumah.com.my
6 Speakers Ternama
Masa : Sabtu, 7 Jun 2014
Waktu : 9 pagi – 5 petang
Lokasi : Kompleks Kraf Jalan Conlay, Kuala Lumpur
Harga Konvensyen : RM500 RM300 RM50 Only

 

Konvensyen Hartanah Paling Berbaloi? Personally, saya merasakan Konvensyen ini antara konvensyen yang paling berbaloi, membariskan 6 Speakers ternama antaranya Azizi Ali, Faizul Ridzuan, Safuan Rahman dan ramai lagi. Harganya pun agak berpatutan, RM50 untuk sehari yang saya rasakan sukar dicari untuk konvensyen hartanah sebegini.

Apa yang Bakal dikongsikan di Seminar itu nanti . Antaranya :

1) Analisa Kawasan Lubuk Emas
2) Skill Pelaburan Hartanah 2014
3) Kesan Projek Mega Pengangkutan Ke Atas Pelaburan Anda
4) Tips Renovasi
5) Cara Sewakan Rumah Lebih Dari Harga Pasaran
6) Tips Mudah Lulus Pinjaman

Secara peribadi, dalam ramai-ramai speakers di atas, saya hanya berkesempatan belajar direct/Indirectly :

1) Azizi Ali
– Antara sifu Indirect saya yang membuatkan saya teruja untuk menjebakkan diri dalam Pelaburan Hartanah . Banyak buku-bukunya yang pernah saya beli yang membantu saya dalam menjadi seorang Pelabur Hartanah , In Shaa Allah, doa-doakan saya.

2) Faizul Ridzuan – Penulis Buku WTF? 23 Properties by 30 dan salah seorang Pelabur Hartanah Berjaya
– Kagum, di usia 30 tahun sudah memiliki 23 Properties. Sekarang rasanya sudah almost mencecah 30 mungkin? . Sempat beberapa kali pergi Seminar nya, especially yang dianjurkan oleh Abang Ensem, salah seorang Pelabur Hartanah berjaya di Malaysia. Ini antara yang sempat saya pelajari darinya –> Tips Beli Rumah dari Faizul Ridzuan

2 Speakers ini pun sudah cukup buat saya teruja untuk join sama. In Shaa Allah, kalau tiada aral melintang akan saya joini sama.

Especially buat pembaca Eyriqazz.com, Tuan Faizul Ridzuan bermurah hati untuk menghadiahkan 3 tiket ke Konvensyen ini, tinggalkan komen di entri ini dengan ” Saya Mahu Join  Konvensyen Hartanah Carirumah.com.my kerana ………….. (3 komen terpilih akan saya pilih sebagai pemenang)

Mahu belajar cara beli rumah tanpa modal atau dengan sedikit modal? Jemput baca di sini –> Takde Duit Boleh Beli Rumah Ke?

 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

10 thoughts on “Konvensyen Hartanah Paling Berbaloi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.