Kenapa Saya Masih Minum Ephyra

Review dan Testimoni Ephyra 3

Terus terang saya katakan, Ephyra ini supplement pertama sejak saya kahwin yang saya mampu menggunakan straight lebih dari 5 bulan. Sebelum ini pernah membeli vitamic C, supplement kesihatan, pil susu kambing namun semuanya saya menggunakan paling lama bertahan lebih kurang 1-2 bulan. Then, berhenti.

Bukan nak kata tak berkesan, namun mungkin kurang sesuai dengan citarasa i.e. dari segi rasa dan kesan positif. Lain pula dengan Ephyra, sejak minum bulan August tahun lepas, sampai sekarang saya masih minum ephyra ini. Faktor utama bukannya untuk kecantikan, tapi untuk kesihatan badan. Yup, Ephyra bukan hanya untuk kecantikan

Review dan Testimoni Ephyra 9

Kenapa Saya Masih Minum Ephyra?

Ini pengalaman saya, kenapa saya masih minum ephyra. Antara sebabnya :

1) Energy Booster. Sekarang ni kalau saya tidur 2-3 pagi pun, masih bertenaga dan kurang mengantuk ketika di pejabat.
2) Badan rasa lebih ringan. Mungkin sebab senang ‘membuang’ selepas meminum. Memang rasa lega sangat.
3) Muka semakin kurang berminyak – Dulu kalau tak guna pencuci muka, memang nampak ketara muka berminyak. Sekarang dah semakin berkurangan
4) Rasa – Memang sedap. Macam fresh orange. So senangla bagi saya yang cerewet pasal makanan ni.Hehehe…

So far, ini antara supplement terbaik yang pernah saya gunakan. Harga Ephyra ini pun masih berpatutan. Boleh mencuba trial pek (10 sachets) jika nak mencuba dulu keberkesanannya.

Bagi yang ingin mencuba/mendapatkan pada harga istimewa, bolehla hubungi saya dengan fill up form di bawah :

[contact_form]

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

14 thoughts on “Kenapa Saya Masih Minum Ephyra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.