Ephyra Selepas Bersalin – Feedback dari Isteri

Isteri bersalin secara pembedahan (Operation) . Hari pertama selepas Isteri operate, bayi kami diberikan Susu formula atas nasihat doktor kerana isteri masih lemah dan tidak boleh bangun, masih kebas selepas operation. Hari kedua, bayi kami dibenarkan berada di samping Isteri. Sebak rasa hati, bayi asyik menangis. Nurse cakap maybe susu isteri masih kurang dan tidak cukup. Diminta Isteri perah sekali.
IMG_5634

Cuba perah. Namun tak keluar mana. Saya mula risau. Isteri susah minum susu. Makan kolagen jauh sekali. Saya teringat ada blogger kongsikan yang Ephyra boleh membantu ibu yang baru bersalin untuk membantu ibu mengandung dan “Milk Booster”. Saya cuba pujuk Isteri untuk mencuba Ephyra. No harm trying kan?. Lagipun sepanjang 6 bulan saya menggunakan Ephyra memang sangat puas hati. Badan rasa lebih sihat, bertenaga dan mudah membuang.

Isteri terima nasihat saya. Isteri mencuba nasihat saya. 2 malam lagi di hospital, Alhamdulillah, susu keluar dan anak dapat breasfeed dengan selesa. Lebih menggembirakan, anak saya ke-3 ini, the only one yang tidak ditahan kerana “Kuning”. Alhamdulillah.

photo (45)

Pendekkan cerita, order  lagi dan 2 kotak Ephyra buat Isteri. Feedback isteri dalam 2-3 hari mencuba ephyra selepas bersalin ini, menggembirakan hati saya, si Suami yang sudah lama mencuba Ephyra dan cuba yakinkan isteri untuk mencuba sama.Terbuka hatinya demi anak tersayang. Balik kerja, nampak si bayi tidur dengan lena . Sejuk hati seorang bapa. Susu pun Isteri cakap bagus. Milk Booster yang berkesan.

Terimakasih Ephyra, kalau dulu rasa Nak Saman Ephyra, sekarang rasa nak order sentiasa.

Bagi yang ingin mencuba/mendapatkan pada harga istimewa, bolehla hubungi saya dengan fill up form di bawah :

[contact_form]

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

17 thoughts on “Ephyra Selepas Bersalin – Feedback dari Isteri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.