Bila Doktor Lelaki Datang Bulan

doktorSituasi di Klinik Idzham Jalan Gombak, beberapa hari lepas. Saya berjumpa dengan seorang doktor berbangsa India to seek his 2nd opinion selepas kemalangan jalanraya di Putrajaya.

Terngiang-ngiang katanya :

“Stop wasting my time, i have many patient to attend. You nak ubat ke you nak i referkan ke hospital?. We all tak buat scan2 etc ni.

Apa maksud etc2 ni?

Saya tengok kat luar ada dalam 2-3 orangje yang tengah menunggu. Inikah layanan seorang doktor yang too business orientated? Lagi ramai pesakit dapat , lagi byk komisen masuk? Itu kah yang dicari?

Entah, maybe tengah datang bulan agaknya. Rasanya mungkin saya akan blacklistedkan klinik ini selepas ini. Isteri pun cakap dia pun pernah beberapa kali menerima layanan buruk dari doktor di klinik Idzham cawangan jalan gombak ini.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

18 thoughts on “Bila Doktor Lelaki Datang Bulan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.