LagiSatu.Com – Tempah Hotel dengan Lebih Mudah

Merancang Percutian di dalam or luar negara? Pening kepala memikirkan nak menginap di hotel mana? Search dan call asyik penuh saja hotel yang diingini? . Kini tak perlu pening-pening lagi, lebih mudah dengan LagiSatu.Com – Tempah Hotel dengan Lebih Mudah.

Dengan Taglinenya , Think Hotel, Think Lagi Satu, satu laman web yang menawarkan konsep search dan book hotel yang ingin dikunjungi.

LagisatuSaya mencuba i.e. mencari hotel di Melaka , untuk booking sekitar bulan Mei 2014. Pilih dropdown menu lokasi yang ingin dikunjungi, tarikh, berapa bilik dan jumlah guest. Klik search. Memang mudah , tak sampai 10 saat dapatla hasilnya .

Lagisatu 2

Ianya akan listdownkan hotel i.e. sekitar tempat yang ingin dikunjungi. Dalam kes saya, Melaka. Cukup lengkap dengan harga dan berapa bintang hotel tersebut. Klik book Now dan ianya akan redirectkan ke tempahahan.
Lagisatu 3

I.e. saya pilih untuk hotel Seri malaysia, ianya redirectkan ke Asiarooms.com, berapa bilik yang masih available untuk tarikh tersebut dan harga di hotel tersebut. Begitu mudah, turut diletakkan apa yang inclusive i..e sarapan dan wifi percuma. Pembayaran normally boleh dibuat melalui kredit kad/debit kad ataupun paypal.

lagisatu 4

 

Personally memang lebih mudah menggunakan LagiSatu.Com , lebih-lebih lagi search nya meliputi dari pelbagai ‘booking hotel’ online seperti Expedia.com.my, Agoda, Hotels.com dan pelbagai lagi. Tidak perlu pening-peningkan kepala search pelbagai website untuk mendapatkan informasi berkenaan hotel yang bakal didiami sepanjang menginap ketika percutian yang dirancang nanti.

Owh ya, Kalau mencari kereta sewa pada harga yang murah dan berpatutan Cuti-Cuti Malaysia, bolehla booking di SINI

lagisatu 5

Sinonim dengan namanya, LagiSatu.Com  mengumpulkan dan boleh dikatakan one stop centre untuk merancang dan search hotel yang bakal dikunjungi. Perjalanan dapat diatur dengan lebih mudah, menjimatkan masa, dan dapat membandingkan harga hotel-hotel yang bakal dikunjungi. Bagi saya yang boleh dikatakan frequent traveller, platform sebegini sememangnya lebih memudahkan dan menyenangkan. Ditambah pula faktor website tersebut yang boleh dikatakan agak user friendly, easy to navigate membuatkan saya yang pertama kali menyinggah tidak perlu membaca dan boleh terus searchkan saja destinasi percutian dan dapat hotel-hotel yang boleh saya shortlistedkan dan pilih untuk percutian nanti.

Anyway, Jika ingin menempah hotel di Melaka saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan, pelbagai pilihan hotel dan juga review dari pengunjung yang pernah berkunjung di hotel tersebut.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

16 thoughts on “LagiSatu.Com – Tempah Hotel dengan Lebih Mudah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.