Ephyra Membantu Kehamilan?

IMG_4575
Saya menerima e-mail dari seorang pembaca bertanyakan tentang betulke Ephyra membantu kehamilan? . Rasanya mungkin dia terbaca entri saya sebelum ini –> Saya Mahu Saman Ephyra, entri saya kongsikan Isteri saya pregnant anak ketiga walaupun preventive measure (lepas kat luar) telah dilakukan.

Entri bacaan untuk orang dewasa, saya kongsikan pengalaman dan respons saya kepada pembaca tersebut :

“Personally, saya sudah menggunakan ephyra lebih kurang 6 bulan. Apa yang saya perasan, ianya quite good for energy booster, kulit  dan ingredient di dalamnya mungkin membantu kesuburan.

Honestly, saya agak terkejut bila isteri hamil anak ketiga kerana saya mengamalkan prevention (lepas kat luar). So far, mmg saya tiada guna any other supplement melainkan ephyra ini. Apapun, faktor kehamilan bukan disebabkan oleh satu faktor sahaja.

Selain itu, saya syorkan untuk meninggikan peluang kehamilan antaranya :

1) Pemakanan. Jaga pemakanan
2) Bawa Isteri bercuti. Mood pun boleh menjadi faktor. Mood yang bagus . Wifey saya dua2 kali preggy time honeymoon dan percutian.
3) Dapatkan nasihat doktor
4) Cara melakukan hubungan seks  (i.e. saya sendiri anak pertama almost setahun lebih baru isteri hamil, rupa2nya salah satu faktor adalah faktor cara hubungan seks i.e selepas melepaskan benih jangan terus keluarkan senjata dari vagina isteri). Biar utk tempoh seketika i.e. 2-3 minit.It work for me utk anak pertama.
5) Panjatkan doa kepada Allah (paling utama)
6) Dapatkan ebook Tips Mudah Hamil di SINI

Itu je kot antara yang saya amalkan. Alhamdulillah, dah nak masuk anak ketiga.

Kita hanya merancang, semuanya datang dari Pencipta. Namun, tidak salah untuk berusaha kan?. Owhh ya, kalau nak dapatkan Ephyra pada harga istimewa, bolehla e-mailkan saya ke eyriqazz@gmail.com .

Bagi yang ingin mencuba/mendapatkan pada harga istimewa, bolehla hubungi saya dengan fill up form di bawah :

[contact_form]

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

12 thoughts on “Ephyra Membantu Kehamilan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.